בוגרי ולומדי בית המדרש 'תורה והלכה' בירושלים התכנסו אמש , ליל הושענא רבה, לשמחת חג עם ראש בית המדרש הרב ישראל אברומבסקי • ראש העיר משה ליאון כיבד בנוכחותו ונשא דברים • צפו
כמידי שנה התאספו לומדי בית המדרש 'תורה והלכה' לערב מיוחד בליל הושענא רבה. הבחורים התכנסו יחד עם בוגרים ובני משפחותיהם לשמחת חג בסוכת בית המדרש יחד עם ראש בית המדרש הרב ישראל אברמובסקי, שדיבר במהלך הערב על הדגש המיוחד של ניצול הפוטנציאל האישי של כל בחור ובחור למיקסום היכולות.
ראש העיר ירושלים משה ליאון התארח בסוכה, ובירך את הלומדים על השקעתם בלימודי תורה אליבא דהלכתא, וציין שירושלים מתפארת בבית המדרש.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
שמחת בית השואבה בתורה והלכה
את המשא המרכזי נשא הרב מרדכי נויגרשל על מהות ליל הושענא רבה, כאשר על החלק המוזיקלי הופקד המוזיקאי קובי מירסקי, שריגש בזיץ מיוחד ובריקודים בשמחה ובנפש חפצה.
בית המדרש מהווה אבן שואבת כבר 12 שנה עבור עשרות בחורים אשר מגשימים וממקסמים את יכולותיהם, ולא נותנים לעצמם להיעלם במירוץ החיים. הלומדים לא מסתפקים במועט, אלא גדלים לאנשים עם מעוף המגשימים שאיפותיהם.
ניתן לראות את הגיבוש המיוחד בין אלו מהעבר וההווה, ואת המכנה המשותף המרגש בין כולם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות