ממכרת וקלה להכנה
מתכון לעוגת קפוצ’ינו מוקה וניל בציפוי קרם מוקה
אוהבים עוגות פשוטות וקלות להכנה? קבלו אחת מוצלחת וטעימה במיוחד, ללא הפרדת ביצים ובציפוי של קרם מוקה ממכר
עוגת קפוצ’ינו מוקה וניל בציפוי קרם מוקה צילום: אירית אביבי
מתכון לעוגת קפוצ’ינו מוקה וניל בציפוי קרם מוקה / מאת: בלוגרית אירית אביבי
המצרכים לעוגת קפוצ’ינו מוקה וניל בציפוי קרם מוקה:
לעוגה:
- 3 ביצים גודל לארג
- 1 + 1/4 כוסות סוכר
- 1/2 כוס שמן
- קורט מלח
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס שמנת מתוקה
- 1/3 כוס גדושה אינסטנט פודינג וניל (50 גרם)
- 1.5 כוסות קמח תופח
- 1 כף שטוחה קקאו מנופה
- 2 כפות נס קפה מומס בכוס מים רותחים, לערבב היטב
לקרם קפוצ’ינו וניל:
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 2 כפיות אבקת נס קפה
- 1/4 כוס אבקת סוכר
- 1 כף גדושה פודינג וניל
אופן הכנה לעוגת קפוצ’ינו מוקה וניל בציפוי קרם מוקה:
- בקערה מכניסים את הביצים , סוכר, מלח וטורפים היטב במטרפה ידנית
- מוסיפים שמן, שמנת, וניל ומערבבים היטב בעזרת המטרפה
- תוך כדי ערבוב מוסיפים בהדרגה את הקמח ,פודינג, קקאו ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים את המים הרותחים עם הנס קפה ומערבבים קלות לאיחוד
- מעבירים את הבלילה לתבניות אינגליש קייק או תבנית בינונית. מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך 45 -50 דקות, יש לבדוק בעזרת קיסם אם יוצא יבש
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
הכנת הקרם:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי הקרם ומקציפים היטב עד לקבלת קצף יציב, מורחים על העוגה ומקשטים בכל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות