עד הפירור האחרון
מתכון לאורז לבן עם איטריות
אורז ואטריות המנה האהובה על כולם, שניתן להגיש לצד כל תוספת מעניינת, אם תעשו אותה בצורה הנכונה תוכלו להיווכח שלא נותר פירור
- נועם זיגדון
- ט"ז תשרי התשפ"ב
אורז לבן עם אטריות צילום: נועם זיגדון
מתכון לאורז לבן עם איטריות
המצרכים לאורז לבן עם איטריות:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1/2 חב' אטריות דקיקות
- שמן לטיגון
- 5 כוסות מים
- 3 כוסות אורז שטוף וברור
- 1/2 כף מלח
אופן ההכנה לאורז לבן עם איטריות:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את האיטריות דקיקות עד לקבלת גוון שחום תוך כדי ערבוב תמידי
- מוסיפים 5 כוסות מים, מערבבים ומביאים לרתיחה
- מוסיפים את האורז וחצי כף מלח, מערבבים היטב ומבשלים על אש גבוהה עם סיר פתוח עד שהמים מגיעים לגובה האורז
- מעבירים ללהבה קטנה על אש נמוכה ומבשלים כ-20 דקות בסיר מכוסה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות