חגיגית ומלאת טעמים
מתכון לעוגת גבינה אפויה בשילוב דובדבנים
עוגת גבינה נפלאה ומלאת עניין, בשילוב של דובדבנים קפואים המעניקים טעם משובח יותר לעוגה חגיגית ומלאת טעמים
- חני לוין
- י"ד תשרי התשפ"ב
עוגת גבינה אפויה עם דובדבנים צילום: אירית אביבי
מתכון לעוגת גבינה אפויה בשילוב דובדבנים / מאת: אירית אביבי
המצרכים לעוגת גבינה אפויה בשילוב דובדבנים:
- 150 גרם חמאה רכה
- 1.50כוסות סוכר לבן + 1 שקית סוכר וניל
- 4 ביצים גודל L
- קורט מלח
- 1 כפית רום
- 1/2 כוס חלב
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 500 גרם גבינה לבנה 9 אחוז
- 1 שמנת חמוצה של 27 אחוז
- 1/2 כוס קורנפלור
- 1/2 כוס אבקת שקדים
- 1/2 כוס קמח תופח
- 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
- דובדבנים קפואים או כול פרי קפוא אחר לבחירה
אופן הכנה לעוגת גבינה אפויה בשילוב דובדבנים:
- במיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה והסוכר ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה עד שכול אחת נטמעת לגמרי
- מוסיפים קורט מלח, רום, חלב ושמנת מתוקה ומערבלים לאיחוד
- מוסיפים גבינה לבנה, שמנת חמוצה ומערבלים שוב לאיחוד
- מוסיפים בהדרגה את הקורנפלור ואבקת סודה לשתייה תוך כדי ערבול ומוסיפים גם את השקדים והקמח, מערבלים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
- מוסיפים את הדובדבנים הקפואים ומערבבים קלות בעזרת כף
- יש להכניס רק דובדבנים קפואים.
- שופכים את הבלילה ל 2 תבניות אינגליש משומנות או תבנית אחת גדולה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה יפה או עד שקיסם יוצא יבש
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות