לסעודה מפסקת
מתכון לפשטידת תפוחי אדמה - מחמר
במיוחד לסעודה מפסקת: מתכון לפשטידת תפוחי אדמה הנקראת גם מחמר, שילוב של תפוחי אדמה מבושלים הנאפים יחד עם בצל, כוסברה ומגוון תבלינים ומעניקים טעם משובח לפשטידה מוצלחת
- נועם זיגדון
- ט' תשרי התשפ"ב
מתכון לפשטידת תפוחי אדמה - מחמר
המצרכים לפשטידת תפוחי אדמה – מחמר:
- 5 תפוחי אדמה גדולים
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1 אבקת אפיה
- חופן כוסברה קצוצה
- 7 ביצים L
- 1 כפית מרק עוף - לא חובה
- פלפל שחור
- כורכום
- מלח
- שמן
אופן ההכנה לפשטידת תפוחי אדמה – מחמר:
- מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך ומועכים לפירה
- מוסיפים את האבקת האפיה, התבלינים, הבצל והכוסברה
- בקערה טורפים היטב את הביצים ומוסיפים לתערובת
- מחממים סיר טפלון עם שמן ושופכים פנימה את התערובת
- מבשלים כ-5-7 דקות על אש גבוהה
- מעבירים לתנור שחומם מראש ל-160° כ-30-40 דקות עד שתתייצב
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות