לסעודה מפסקת
מתכון לבצל ממולא ברוטב אדום: כך מכינים אותו • צפו
אוהבים ממולאים? קבלו מתכון מושלם לבצל עסיסי במילוי של תערובת בשר ואורז, מתבשלים ברוטב אדום, מנה יוקרתית המתאימה גם לסעודה מפסקת בערב יוה"כ • צפו
- נועם זיגדון
- ח' תשרי התשפ"ב
- 1 תגובות

בצל ממולא ברוטב אדום צילום: נועם זיגדון
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
אופן הכנת בצל ממולא - נועם זיגדון
מתכון לבצל ממולא ברוטב אדום
המצרכים לבצל ממולא ברוטב אדום:
- 5 בצלים גדולים
למילוי:
- 1/2 ק"ג בשר
- 2 כוסות אורז עדיף בסמאטי
- 1 כפית כמון
- 1 כפית בהרט
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כף גדושה אבקת מרק
- 1/2 כפית אגוז מוסקט
- 1/4 כפית קינמון לא חובה
- צרור כוסברה קצוצה
- לשדרוג חצי כוס צנוברים
לרוטב:
- 2-3 כוסות מים
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- פלפל שחור
- אבקת מרק
- כמון
- קצת אגוז מוסקט
אופן ההכנה לבצל ממולא ברוטב אדום:
- מקלפים בצלים גדולים ויוצרים חריץ עמוק עד לאמצע הבצל
- מבשלים בסיר עם מים כרבע שעה, מקררים ומקלפים בעדינות את השכבות
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- בסיר מכניסים את מרכיבי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- ממלאים את הבצלים בתערובת הבשר ומכניסים לסיר עם הרוטב כשהסגירה כלפי מטה.
- מוסיפים מים לרוטב עד לכיסוי כל הבצלים
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה, מבשלים על אש נמוכה עם סיר מכוסה במשך כ-45 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: יגאל אמדדי
המתכון מאת: נועם זיגדון
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות