מהמטבח המרוקאי
מתכון לאינטריה – תבשיל אטריות מוצלח
תבשיל אטריות המגיע מהמטבח המרוקאי, תוספת טעימה המוגשת לצד בשר, עוף או שניצל ומעניקה ארוחה מוצלחת ומלאת טעמים, יש הנוהגים לאוכלה בערב יום הכיפורים
- נועם זיגדון
- ז' תשרי התשפ"ב
אינטריה – תבשיל אטריות מוצלח צילום: נועם זיגדון
מתכון לאינטריה – תבשיל אטריות מוצלח
המצרכים לאינטריה – תבשיל אטריות מוצלח:
- 1 חבילת אטריות דקיקות 400 גרם
- 1 בצל בינוני קצוץ - אופציונלי
- 3 כפות שמן
- ½ כף שטוחה מלח
- ½ כפית כורכום
- פלפל שחור
- 1 כפית אבקת מרק
- ½ -3 כוסות מים
אופן ההכנה לאינטריה – תבשיל אטריות מוצלח:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את האטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב תמידי עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים כ-2 דקות
- מוסיפים את המים ואבקת המרק, מערבבים ומביאים לרתיחה
- מכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה - להבה בנונית במשל 5 דקות
- מכבים את האש ומשאירים 10 דקות עם סיר מכוסה
- לאחר 10 דקות מערבבים בזהירות עם מזלג, מכסים את הסיר ומערבבים שוב אחרי 5-10 דקות נוספות
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות