יוקרתית ומשובחת
מתכון לעוגת ריבת חלב
עוגה חלבית מיוחדת בטעמה, עוגת ריבת חלב בשילוב של אגוזים קצוצים המפוזרים מלמעלה וזילוף של תערובת ריבת חלב וחלב המעניקים טעם משובח לעוגה יוקרתית יותר
עוגת ריבת חלב צילום: אירית אביבי
מתכון לעוגת ריבת חלב / מאת: אירית אביבי
המצרכים לעוגת ריבת חלב:
- 3 ביצים
- 3/4 כוס סוכר + שקית סוכר וניל
- 1 כוס שמן
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס אבקת שקדים טחונים
- קורט מלח
- 1.5 כוסות קמח מנופה
- 2 כפות גדושות ריבת חלב של קומידה
- 80 גרם אגוזים קצוצים גס
לציפוי:
- 1 כף ריבת חלב
- 1 כף חלב מחומם מעט במיקרו
אופן הכנה לעוגת ריבת חלב:
- בקערה שמים את הביצים, הסוכר וסוכר וניל וטורפים מעט
- מוסיפים את השמן, השמנת המתוקה ומערבבים היטב, מוסיפים את תמצית הוניל, המלח וריבת החלב ומערבבים היטב
- מוסיפים את הקמח והאבקת שקדים יחד ומערבבים עד לאיחוד.
- שופכים את הבלילה לתבנית אפייה ומפזרים עליה את האגוזים הקצוצים, מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך כ50 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
הכנת הציפוי:
- בקערית מערבבים את ריבת החלב עם החלב המחומם ומזלפים מעל העוגה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות