מהמטבח הכורדי
מתכון לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים
'אורז' המאכל שלא מפסיק להפתיע במתכונים משודרגים ומלאי עניין, הפעם בשילוב של כרפס ועלי מנגולד קצוצים המעניקים טעם ומראה מיוחד למנה מכובדת יותר
- חני לוין
- כ"ח אלול התשפ"א
אורז עם כרפס ומנגולד צילום: נועם זיגדון
מתכון לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים
המצרכים לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים:
- 5 כוסות אורז
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 5 עלי סלרי קצוצים.
- 5 שיני שום כתוש
- 7-1/2 כוסות מים
- מיץ מ-1 לימון /לימון פרסי
- 5 עלי סלק ירוקים קצוצים
- 1 כף מלח
- שמן
אופן ההכנה לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים:
- מחממים סיר עם שמן ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את עלי הסלק והכרפס הקצוץ ומבשלים עד לריכוך
- מוסיפים את השום ומערבבים היטב, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
- מתבלים ומוסיפים את האורז, מבשלים על אש גבוהה עד שהמים יגיעו לגובה האורז
- מעבירים ללהבה בינונית, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות