המנה של השנה
מתכון לצלעות טלה וירקות שורש במרינדה
זה המתכון שחיכיתם לו כל השנה! חוגגים ראש השנה עם צלעות טלה וירקות שורש במרינדה בשר טרי ועסיסי, ירקות אפויים ורוטב מתקתק והריח...? חגיגה!
- בשיתוף רמי לוי
- כ' אלול התשפ"א
- 1 תגובות
צלעות טלה צילום: יח"צ
מתכון רמי לוי
מה צריך כדי להכין?
- 8 צלעות טלה פרוסות
- 2 בטטות ארוכות פרוסות לאורכן
- חבילה גזרים צבעוניים שטופים
- 2 בצלים חצויים
- 3 ראשי שום פרוסים לרוחבם
למרינדה:
- חצי כוס שמן זית
- רבע כוס מייפל
- 3 כפות עלי טימין ללא הגבעול
- 2 שיני שום כתושות
- כפית מלח גס
- כפית צ'ילי גרוס
- 3 כפות דבש
אופן ההכנה:
- מערבבים את מרכיבי המרינדה
- מצפים את הצלעות והירקות ומניחים בתבנית שטוחה
- אופים בחום של 180 כ- 40 דקות, או עד דרגת ההשחמה שאוהבים
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות