עסיסית
מתכון לריבת חבושים מעולה
מיוחדות ורעננות. זו התחושה שמעניקה לנו הריבה הביתית לאחר הכנתה בעמל ובאהבה גדולה. אם חשבנו לרגע ש'ריבה' הומרה לנצח להכנה מתכתית באולמות ייצור תעשייתיים, נגלה שבהכנה ביתית היא משובחת ועסיסית הרבה יותר
- נועם זיגדון
- י"ח אלול התשפ"א
ריבת חבושים מעולה צילום: נועם זיגדון
מתכון לריבת חבושים מעולה
המצרכים לריבת חבושים מעולה:
- 1 ק"ג חבושים
- 1 ק"ג סוכר
- מיץ מ-2 לימונים
- 2 מקלות קינמון
- 1 כפית קינמון
- חופן של ציפורן שלם
- 1 כוס מים
אופן ההכנה לריבת חבושים מעולה:
- מכניסים את החבושים לסיר עם מים ולימון ומבשלים במשך רבע שעה
- מוציאים את החבושים מהמים, מקלפים וחותכים לרבעים
- מוציאים את הליבה ופורסים לפלחים או קוביות, מכניסים לסיר ומוסיפים את יתר המרכיבים
- מערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד לצמצום נוזלים ולקבלת ריבה טעימה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות