לכבוד שבת המלכה
מתכון לדג אמנון בעגבניות מיובשות וירק קצוץ
מתכון מוצלח להכנת דגי אמנון משובחים ברוטב עגבניות מיובשות יחד עם הירק הקצוץ, הפלפל החריף ושלל תבלינים, יוצרים מנת פתיחה מכובדת ומהירה ללא עבודה מרובה
- שולמית שחר
- י"ב אלול התשפ"א
- 1 תגובות
דג אמנון בעגבניות מיובשות וירק קצוץ צילום: שולמית שחר
מתכון לדג אמנון בעגבניות מיובשות וירק קצוץ / מאת: שחר שולמית
המצרכים לדג אמנון בעגבניות מיובשות וירק קצוץ:
- 5 יחידות גדולות של דג אמנון ללא עור
- 100 גרם מעדן עגבניות מיובשות (1/2 צנצנת)
- 10 כפות שמן
- 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- פלפל ירוק חריף (אופציונלי)
אופן ההכנה לדג אמנון בעגבניות מיובשות וירק קצוץ:
- שוטפים את הדגים ומניחים אותם בתבנית על גבי נייר אפיה
- מערבבים את מעדן העגבניות יחד עם השמן, הכוסברה והתיבול ומורחים מעל גבי הדגים
- אופים בתנור בחום 170 מעלות במשך כ45 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות