קינוח חגיגי וטעים
מתכון לעוגיות אלפחורס מעולות
עוגיות אהובות במתכון מנצח, נמסות בפה ומשאירות טעם של עוד, שילוב ריבת החלב עם העוגיות הרכות המגולגלות בקוקוס יעניקו לכם את המענה לקינוח חגיגי וטעים במיוחד
עוגיות אלפחורס צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות אלפחורס מעולות
המצרכים לעוגיות אלפחורס מעולות:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 2 כוסות קורנפלור
- 3/4 כוס קמח
- 3/4 כוס אבקת סוכר
- 150 גרם מחמאה / חמאה
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית סודה
- מעט מלח
- 6 חלמונים
אופן ההכנה לעוגיות אלפחורס מעולות:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ולשים היטב עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- מכניסים למקרר מכוסה למשך חצי שעה
- מוציאים מהמקרר ומרדדים לעלה בעובי 1/2 ס"מ
- בעזרת קורצן חותכים לעיגולים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 160° למשך 10 עד 14 דקות או עד להתקשות העוגיות שימו לב העוגיות נשארות בהירות.
- מוציאים מהתנור ומקררים היטב.
- מורחים בין עוגייה לעוגייה ריבת חלב (מוצקה) ומגלגלים בקוקוס.
- ניתן לשמור ללא מילוי לאורך זמן בקופסאות סגורות
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: אתיאלה סקיטל
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות