עם הסבר מדויק
מתכון למקרונים במלית פיסטוקה
מקרונים, מי לא אוהב את העוגיות המקסימות הללו, מתכון מעולה שתוכלו להכין בבית עם הסבר מדויק ומילוי שניתן לרכוש בחנות למוצרי אפייה
- שולמית שחר
- ו' אלול התשפ"א
מקרונים במלית פיסטוקה צילום: שולמית שחר
מתכון למקרונים במלית פיסטוקה / מאת: שחר שולמית
המצרכים למקרונים במלית פיסטוקה:
- 95 גרם חלבונים מיושנים (לא טריים)
- 95 גרם סוכר
- 1/2 כפית צבע מאכל אדום
- 150 גרם אבקת סוכר
- 100 גרם אבקת שקדים
אופן ההכנה למקרונים במלית פיסטוקה:
- מתחילים בהכנת מרנג צרפתי
- במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלבונים מספר דקות עד לקצף בהיר ותפוח
- מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד שכל הסוכר יטמע בקצף
- מוסיפים צבע מאכל ומערבבים היטב עד לאיחוד זה לוקח בערך 9 דקות עד שמתקבל קצף יציב
- במעבד מזון שמים את אבקת הסוכר יחד עם אבקת השקדים וטוחנים אותם לאבקה דקה ללא גושים ומעבירים את האבקות לקערה של המרנג הצרפתי שהכנו
- מערבבים בתנועות קיפול את המסה עם מרית עד למצב שהמסה נופלת מהמרית לקערה בצורה איטית ורציפה
- מעבירים את המסה לשקית זילוף וגוזרים בקצה שלה פתח של 1 סנטימטר
- מזלפים את המקרונים על גבי משטח סילפאן או על גבי משטח סיליקון שמיועד למקרונים או על גבי נייר אפיה
- חובטים את המגש עם המקרונים כמה פעמים על גבי השיש ומשאירים אותם עד שהם מתיבשים ולא דביקים למגע יד (נוגעים ובודקים)
- מכניסים את המקרונים לתנור שחומם מראש ל140 מעלות על טורבו ואופים אותם 14 דקות (לאחר 7 דקות הופכים את התבנית בתנור וממשיכים לאפות את המקרונים)
- מחלצים את המקרונים מהמשטח רק לאחר שהם התקררו לגמרי
- מכינים זוגות זוגות שמתאימים יחד וממלאים אותם בממרח פיסטוקה קנוי.
בהצלחה רבה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות