הכל בסיר אחד
מתכון לקדירת עוף עם אורז וירק קצוץ
תבשיל מעולה לכל האוהבים לבשל בסיר אחד, המתכון הזה מוצלח ויוצר ארוחה שלמה ללא לכלוך מיותר, חלקי עוף בשילוב אורז עם ירק קצוץ, בצל ירוק ומגוון תבלינים, מרכיבים מנה בשרית משובחת ומלאה טעמים
- שולמית שחר
- ה' אלול התשפ"א
קדירת עוף עם אורז וירק קצוץ צילום: שולמית שחר
מתכון לקדירת עוף עם אורז וירק קצוץ / מאת: שחר שולמית
המצרכים לקדירת עוף עם אורז וירק קצוץ:
מידות לפי כוס חד פעמית קרה סטנדרטית
- 8 יחידות שוקיים של עוף
- 1 חבילת בצל ירוק
- 2/3 כוס שמן
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית מתוקה גרוסה
- (את התיבול שמים פעם אחת עם העופות והבצל ופעם שניה את אותה כמות כשמוסיפים את האורז והפטרוזיליה)
- 2 חבילות פטרוזיליה
- 2 כוסות אורז
- 4 כוסות מים
אופן ההכנה לקדירת עוף עם אורז וירק קצוץ:
- שוטפים וקוצצים את הבצל הירוק
- מנקים ושוטפים את השוקיים
- מניחים את השוקיים יחד עם הבצל והתבלינים בסיר בינוני ומאדים אותם יחד על להבה נמוכה עד לריכוך מלא של העוף (כחצי שעה... בינתיים קוצצים את הפטרוזיליה דק)
- מוציאים את העופות מהסיר ומניחים בסיר את האורז עם הפטרוזיליה והמים ומתבלים שוב כמו שתיבלנו את העופות, מערבבים היטב ומניחים מעל את העופות
- מנמיכים את להבת הגז למינימום ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד שהתבשיל מוכן
- מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות