להגשה כקינוח בשבת
מתכון לעוגת שכבות נוגט, שוקולד וקצפת
עוגה מיוחדת וטעימה המתאימה להגשה כקינוח בשבתות וחגים, עוגה קלה להכנה עם טעם משובח, שילוב ממרח הנוגט והשוקולד המריר יחד עם קצפת ריבת חלב ובצק פריך יוצרים עוגה מיוחדת ומוצלחת
- חני לוין
- ה' אלול התשפ"א
עוגת שכבות נוגט, שוקולד וקצפת צילום: חני לוין
מתכון לעוגת שכבות נוגט, שוקולד וקצפת
המצרכים לעוגת שכבות נוגט, שוקולד וקצפת:
כוס מדידה חד פעמית חמה
תבנית חד פעמית בנונית
לבצק:
- ½ 2 כוסות קמח
- 1 אבקת אפיה
- 5 חלמונים
- 1 מרגרינה 200 גרם
לשכבה השניה:
- ממרח נוגט
- 100 גרם שוקולד מריר מגורד
לשכבת הקצפת:
- 5 חלבונים
- 1 כוס סוכר
- 1 אינסטנט פודינג ריבת חלב
אופן ההכנה לעוגת שכבות נוגט, שוקולד וקצפת:
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים לבצק ולשים היטב עד לאיחוד
- ⅓ מהבצק מקפיאים ואת היתר משטחים בתבנית.
- מורחים מעל הבצק את ממרח הנוגט ומפזרים את השוקולד המגורד
הכנת שכבת קצפת:
- מקציפים 5 חלבונים עם 1 כוס סוכר ו 1 אינסטנט פודינג ריבת חלב עד לקבלת קצף יציב.
- מורחים את הקצפת מעל שכבת הנוגט והשוקולד
- ובעזרת פומפיה מגרדים מעל הקצפת את הבצק שהקפאנו
- מכניסים לתנור שחומם מראש על-180° למשך 25 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות