מתכון לעוגת תפוחים מושלמת
עוגה מיוחדת במינה מלאת טעמים וקלה להכנה, אחרי שתכינו אותה פעם אחת כבר תעשו אותה בכל שבוע, מתאימה לשבתות הקיץ החמות, כשמתחשק להתענג על עוגה קרה ועסיסית
עוגת תפוחים צילום: ברכה לוי
מתכון לעוגת תפוחים מושלמת
המצרכים לעוגת תפוחים מושלמת:
- 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר.
- 2 כוסות קמח מנופה
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 ק"ג תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות או פרוסות דקות מאוד.
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 1 כף קינמון
אופן ההכנה לעוגת תפוחים מושלמת:
- בקערה מכניסים את הסוכר והביצים ומקציפים במשך 7 דקות, מוסיפים את השמן, הקמח, אבקת האפיה והסוכר וניל ומקציפים עד לקבלת בלילה אחידה.
- בקערה נפרדת מכניסים את קוביות התפוחים ועליהם מפזרים את הקינמון ו2 כפות סוכר ומערבבים היטב לאיחוד.
- משמנים תבנית עגולה בגודל 24-26 ויוצקים חצי מהבלילה לתבנית.
- מסדרים על הבלילה חצי מכמות התפוחים ומעליהם שופכים את יתר הבלילה.
- מעל מפזרים שוב שכבה מקוביות התפוחים שנותרו.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות. ואופים במשך 45 דקות עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור, מצננים היטב ומכניסים למקרר, לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: ba su ברכה לוי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות