מנה משביעה
מתכון לפשטידת ירקות מושלמת על בצק עלים
פשטידה מהירת הכנה וקלילה, שילוב הירקות המגורדים יחד עם קוביות הבטטה הנחים על בצק העלים יוצרים מנת פרווה משביעה, מוצלחת וטעימה במיוחד
- חני לוין
- כ"ד אב התשפ"א
פשטידת ירקות מושלמת על בצק עלים צילום: אורלי מוסאי
מתכון לפשטידת ירקות מושלמת על בצק עלים
המצרכים לפשטידת ירקות מושלמת על בצק עלים:
- 1 חב' בצק עלים
- 1 בטטה חתוכה לקוביות, מטוגנות קלות.
- 1 קישוא גדול מגורד
- 2 גזרים מגורד
- 1 בצל מגורד
- 3 ביצים
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כוס קמח
- 1/2 שקית אבקת אפיה
- 4 כפות שמן
אופן ההכנה לפשטידת ירקות מושלמת על בצק עלים:
- מניחים מבצק העלים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לאפייה של 15 - 20 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
- בקערה מכניסים את יתר המצרכים ומערבבים היטב לאיחוד.
- שופכים את תערובת הירקות על בצק העלים האפוי ומכניסים שוב לתנור על 180 מעלות למשך 40 דקות.
- מוציאים מהתנור ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: אורלי מוסאי.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות