י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
קל וטעים

מתכון לחריימה - דגים ברוטב אדום

המתכון הכי קל להכנת דגים והכי טעים, תוכלו לבחור בכל דג שיש בבית, שילוב הדגים הטריים יחד עם הרוטב האדום יוצרים מנה ראשונה טעימה ומוצלחת

מתכון לחריימה - דגים ברוטב אדום
חריימה דגים ברוטב אדום צילום: נועם זיגדון

מתכון לחריימה - דגים ברוטב אדום

המצרכים לחריימה - דגים ברוטב אדום:

  • דג לוקוס/ בורי/נילוס /מושט/ דניס

לרוטב:

  • שמן
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 3-4 כפות רסק
  • 1/2 ראש שום
  • פלפל חריף
  • 2 כוסות מים
  • 1 כף כמון
  • 1 כפית כרויה קימל טחון
  • לימון מלימון שלם
  • מלח

אופן ההכנה לחריימי - דגים ברוטב אדום:

  1. את הדגים משרים במעט מים וחומץ
  2. מחממים בסיר כמות נדיבה של שמן ומוסיפים את הפפריקה החריפה והמתוקה ומערבבים כ 2 דקות (זה נותן צבע שחום לרוטב )
  3. מוסיפים מים ורסק ומשחימים היטב כמו לרוטב ספגטי
  4. שוטפים את הדגים ומוסיפים לרוטב, מתבלים ביתר המצרכים ומבשלים כחצי שעה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון.

מתכון דגים חריימה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}