קל להכנה
מתכון לעוגת בננות ואגוזי לוז
אוהבים עוגות קלילות ומהירות הכנה? המתכון הזה במיוחד עבורכם, קל להכנה ומהיר עם תוצאה מושלמת וטעימה, עוגה המתאימה לשבתות, חגים או כהגשה לאורחים
- שולמית שחר
- כ"ח תמוז התשפ"א
- 1 תגובות
עוגת בננות ואגוזי לוז צילום: שולמית שחר
מתכון לעוגת בננות ואגוזי לוז / מאת: שחר שולמית
המצרכים לעוגת בננות ואגוזי לוז
מידות אוניברסליות
לעוגה:
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 3 ביצים בגודל L
- 3 בננות גדולות
- 1 כפית קינמון
- 1 סוכר וניל או מעט תמצית וניל
- 1/2 כוס קוקוס
- 1.5 כוסות קמח
- 2.5 כפיות אבקת אפיה
- קורט מלח
- 1/2 כוס אגוזי לוז גרוסים
לציפוי:
- 1/3 כוס מייפל מחומם במיקרוגל
- מעט קוקוס מקורמל
אופן ההכנה לעוגת בננות ואגוזי לוז:
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות
- מרסקים בקערה גדולה את הבננות, מוסיפים להן שמן וביצים ומערבבים
- בקערה נוספת מערבבים את כל יתר המצרכים היבשים, מאחדים בין 2 הקערות ומעבירים את הבלילה ל2 התבניות
- אופים כ35 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש
- מיד כשמוציאים את העוגה מהתנור מורחים את העוגות בסירופ מייפל שחיממנו אותו מעט במיקרוגל ומפזרים מעל קוקוס מקורמל
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות