מתכון לבייגלה ירושלמי מושלם
אוהבים ארוחות ערב עם מאפים ביתיים? קבלו מתכון מושלם לביגלה ירושלמי, מוצלח וטעים, תוכלו לשדרג את צורתו ולהכין מקלות, טבעות או צורה של בייגלה אותנטי, תגישו אותו לצד ביצה קשה וסלט ירקות עסיסי ויש לכם ארוחה משובחת
- מירב מלכה
- י"ט תמוז התשפ"א
בייגלה ירושלמי צילום: מירב מלכה
מתכון לבייגלה ירושלמי מושלם / מאת: מירב מלכה
המצרכים לבייגלה ירושלמי מושלם:
- 1 ק"ג קמח
- 2 כפות שמרים
- 3 כפות סוכר
- 2.5 כוסות מים חמימים
- 1.5 כפות מלח
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה לבייגלה ירושלמי מושלם:
- בקערה מכניסים את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים
- מוסיפים את יתר המצרכים ולשים היטב במיקסר או ביד עד שהבצק מקבל מרקם חלק ורך.
- מניחים בצד להתפחה של שעה.
- יוצרים צורת בייגלה, מקלות או טבעות, טובלים במים ולאחר מכן בשומשום.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל מלח גס.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך רבע שעה או עד לקבלת צבע זהוב.
- מגישים עם סלט ירקות עשיר, גבינה וביצים קשות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות