כדאי לדעת: למה כל כך חשוב לשתות מיצי ירקות?
מיצי ירקות בריאים מאוד, מהי הפעילות החשובה שהם מעניקים לנו? איך נקראים מיצי הירקות עבור הגוף שלנו? ואיך מכינים אותם? | כל מה שחשוב לדעת על מיצי ירקות ולמה כ"כ חשוב לשתות אותם מידי יום
מיצי ירקות חשובים מאוד במיוחד במצב של ניקוי רעלים.
רעלים אלו הם, אוכל עודף שנהפך לשומן. החומרים שגופינו לא יכול לעכל או לא מזהה כאוכל כמו צבעי מאכל חומרים משמרים סוכרים לא אמיתיים ועוד.
הגוף כמכונה מאוד משוכללת עובד כל הזמן כדי לפנות את הרעלים.
רעלים הנותרים בגוף מקלקלים מהלכים ומשבשים לגוף את חילוף החומרים האחראים על המון פעילויות שהגוף עושה.
ריפוי עיכול תפקוד תקין של כל המערכות בגוף.
מיצי ירקות, במיוחד הירוקים, הם הכלור הטיבעי של גופינו, הם נספגים במהירות בזרם הדם ועושים את פעולת הניקוי במהירות יתירה.
יתרון נוסף למיצי ירקות הוא כמות הפיטוכימיכלים שאנו מכניסים לגוף בפעם אחת. מה שיוצר טיפול מיידי במצב של ניקוי רעלים.
כולנו מכירים בחשיבותם של הסיבים התזונתיים במזון אך במקרה של ניקוי רעלים יש מטרה שלא להפעיל את מערכת העיכול אלא להעביר את החומרים הטובים שנמצאים במיצי הירקות, מיד למצב של ניקוי וטיפול בגוף.
הרגילו את עצמכם לפתוח את הבוקר במיץ ירקות.
יש לצרוך אותם בהדרגה, להתחיל בכמות של 50ml , כל יום להוסיף מעט.
גם דברים טובים כדאי לתת לגוף בצורה מתונה . כדי לתת לו להסתגל לשינוי המבורך.
אופן ההכנה למיצי ירקות:
ע"מ לקבל מיצי ירקות נצטרך להשתמש במכונה למיצים קשים.
עבור מיץ סלרי, יש לבחור רק את הקלחים ללא העלים.
למיץ גזר / מיץ סלק אדום ועוד, יש לשטוף הייטב עם הקליפה שלימה ויפה אין צורך לקלף.
מכניסים את הירק הרצוי למכונת המיצים, מפעילים ומקבלים מיץ ירקות טבעי וטעים.
ניתן להקפיא את המיצים ולשתות במשך השבוע.
בהצלחה רבה
מאת: צילה אילסון, מאמנת לאורח חיים בריא.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות