תוספת מושלמת
מתכון לתבשיל / סלט קישואים ברוטב עגבניות
התבשיל הזה מוצלח ויכול להתאים כסלט או כמנת תוספת לצד אורז לבן / קוסקוס, הקישואים הפרוסים לחצאי עיגולים ומשתלבים עם רוטב העגבניות בחריפות מעודנת יוצרים תוספת או סלט מושלם לכל ארוחה חגיגית
- חני לוין
- ט"ו תמוז התשפ"א
תבשיל / סלט קישואים ברוטב עגבניות צילום: אורלי מוסאי
מתכון לתבשיל / סלט קישואים ברוטב עגבניות
המצרכים לתבשיל / סלט קישואים ברוטב עגבניות:
- 1 בצל בינוני חתוך לקוביות
- 1 שן שום כתושה
- 4 קישואים חתוכים לחצי עיגול
- 2 כפות רסק עגבניות
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות או מרוסקות
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה מתוקה וקצת חריפה
- 1/2 כף כמון.
אופן ההכנה לתבשיל / סלט קישואים ברוטב עגבניות:
- מחממים מחבת/סיר רחבים עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את השום והקישואים ומטגנים יחד במשך 10 דקות תוך ערבוב תמידי
- מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב
- מוסיפים מים עד לכיסוי הקישואים ומכסים את הסיר.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מבשלים עד לצמצום הנוזלים ומורידים מהאש.
- אם מגישים כסלט יש להגיש קר. אך אם מגישים כתוספת למנה יש לחמם תחילה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אורלי מוסאי.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות