ארוחת ערב קלילה
מתכון לקיש ירק וגבינות בניחוח גלילי
ארוחת ערב קלילה, בריאה, עם ירק רענן, בצלים תרד וגבינת עיזים. קיש בניחוח גלילי, הוא כל מה שאתם צריכים כדי לסגור את היום בכיף! • 20 דקות עבודה, חצי שעה אפייה ובתאבון!
- מינה לוי כתבה מקודמת
- ז' תמוז התשפ"א

קיש גלילי צילום: יח"צ
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
מתכון רמי לוי
קיש בניחוח גלילי
זמן הכנה: 20 דקות
רשימת מצרכים:
תבנית פאי קוטר 26
1 חבילה בצק פריך מלוח רמי לוי
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות מטוגנים
1 בצל סגול חתוך לקוביות מטוגן
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 כף זעתר
1/2 כוס עלי אורגנו
1 כוס תרד טרי קצוץ
1 שמנת לבישול
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
2 ביצים
קורט אגוז מוסקט
1 גליל גבינת עיזים
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את כל תכולת המלית מלבד גבינת העיזים
- מסדרים בצק בתבנית פאי ומהדקים פינות
- שופכים את תכולת המלית על הבצק
- פורסים את גליל גבינת העיזים ומסדרים פרוסות מעל.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות 30-35 דקות .
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות (7)
1.
23/09/19 21:02
2.
23/09/19 20:27
3.
24/09/19 01:03
24/09/19 18:30
0
0
4.
24/09/19 16:23
5.
25/09/19 11:56
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות