טעם משובח
מתכון לשעועית מוקפצת עם קוביות בטטה
ארוחת צהרים קלילה ומעולה המתאימה לכל בני המשפחה, שעועית ירוקה מוקפצת עם קוביות בטטה מטוגנות המתבשלים ברוטב סילאן ושומשום ונותנים את הטעם המיוחד לתוספת המושלמת
- מירב מלכה
- כ"ט סיון התשפ"א
שעועית מוקפצת עם קוביות בטטה צילום: מירב מלכה
מתכון לשעועית מוקפצת עם קוביות בטטה / מאת: מירב מלכה
המצרכים לשעועית מוקפצת עם קוביות בטטה:
- 1 חב' שעועית ירוקה סנפרוסט
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות
- 1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות סילאן
- 2 כפות שומשום
אופן ההכנה לשעועית מוקפצת עם קוביות בטטה:
- מחממים מחבט עם שמן עמוק, מטגנים את קוביות הבטטה עד לריכוך ומוציאים על נייר סופג.
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה יפה.
- מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים עד לקבלת מרקם רך, מוסיפים את קוביות הבטטה, המלח, פלפל שחור גרוס, סילאן ושומשום וממשיכים להקפיץ במשך 7 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות