קל להכנה
מתכון לכבד עוף צלוי בטבעות בצל ותיבול עדין
מתכון מעולה וקל להכנה מתאים במיוחד לארוחת צהריים שכולם יקפצו עליה, כבדים צלויים עם טבעות בצל בתיבול עדין, בהגשה עם פיתות, ממרח חומוס וסלט ירקות עשיר
כבד עוף צלוי בטבעות בצל ותיבול עדין צילום: אורלי עמרן
מתכון לכבד עוף צלוי בטבעות בצל ותיבול עדין
המצרכים לכבד עוף צלוי בטבעות בצל ותיבול עדין:
- 1/2 ק"ג כבד צלוי
- 1 בצל חתוך לטבעות
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לכבד עוף צלוי בטבעות בצל ותיבול עדין:
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה יפה.
- מוסיפים את הכבדים ומטגנים יחד
- מטבלים במלח ופלפל חור ומקפיצים. כאשר מידי פעם הופכים את הכבדים
- מבשלים על אש קטנה במשך כעשר דקות.
- מוציאים מהאש ומגישים עם פיתות, חומוס וסלט ירקות עשיר
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אורלי עמרן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות