טעם משובח
מתכון לדג נסיכה ברוטב כוסברה ושום
מתכון מעולה וקל להכנה למנה ראשונה מהירה וטעימה עם דג נסיכה המתובל ברוטב מושלם של כוסברה ושום, יעניק לכם את הטעם המשובח לשולחן השבת
- נועם זיגדון
- ט"ז סיון התשפ"א
דג נסיכה ברוטב כוסברה ושום צילום: נועם זיגדון
מתכון לדג נסיכה ברוטב כוסברה ושום
זמן הכנה כולל: 50 דקות. זמן אפייה: 45 דקות.
המצרכים לדג נסיכה ברוטב כוסברה ושום:
- 8 מנות דג נסיכה
- 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
- 1/2 ראש שום
- 1 חבילת כוסברה קצוצה
- 2 כפות כוסברה יבשה
- שמן זית
- פלפל שחור
- כורכום
- מלח
אופן ההכנה לדג נסיכה ברוטב כוסברה ושום:
- מסדרים את הדגים על תבנית אפייה, מעליהם מפזרים את רצועות הגמבה, השום והכוסברה הקצוצה.
- בקערית, מערבבים היטב את יתר המצרכים עד לקבלת רוטב אחיד.
- שופכים את הרוטב על הדגים ומודעים שהרוטב הגיע לכל הדגים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-45 דקות.
- ניתן להמיר את האפייה בבישול על הגז בסיר שטוח.
- בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות