לחובבי הגריל
מתכון לבשרים על האש ברוטב ברביקיו משגע
אוהבים על האש? המתכון הזה יהפוך לכם את הבשרים לטעימים יותר ומשובחים, מתכון למירנדה ברביקיו משגעת המכילה בתוכה דבש, קטשופ, בצל קצוץ ומגוון תבלינים הנותנים את הטעם לבשר מיוחד יותר
- חני לוין
- ט"ו סיון התשפ"א
בשרים על האש ברוטב ברביקיו צילום: חני לוין
מתכון לבשרים על האש ברוטב ברביקיו משגע
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לבשרים על האש ברוטב ברביקיו משגע:
כנפיים / קבבים / נקניקיות וכו'... מופשרים
למירנדה:
- 1/2 בצל קצוץ
- 3 שיני שום כתושות
- 1/4 כוס כוסברה קצוצה
- 5 כפות שמן
- 4 כפות קטשופ
- 4 כפות דבש
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- מלח
- פלפל שחור
- תערובת תיבול על האש
- תבלין גריל עוף
אופן ההכנה לבשרים על האש ברוטב ברביקיו משגע:
- בקערה, מכניסים את כל המצרכים למירנדה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכניסים את הבשרים לרוטב ומערבבים היטב עד שכל הבשרים מתובלים היטב.
- מניחים בצד במשך חצי שעה לספיחת הטעמים.
- מניחים על המנגל וצולים עד לבישול מלא.
- מגישים לצד סלט ירקות עשיר וצ'יפסים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות