מוצלחות והכי קלות
מתכון לעוגיות תמרים מבצק עלים
המתכון הכי קל שיש לעוגיות תמרים טעימות וממכרות, המורכבות מארבעה מצרכים בלבד ומתאימות כהגשה לאורחים המפתיעים, נשמרות מעולה בהקפאה ומוגשות בפיזור של אבקת סוכר הנותנת את הטעם המשובח יותר לעוגיות
- נועם זיגדון
- י"ב סיון התשפ"א
מתכון לעוגיות תמרים מבצק עלים
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 20 דקות.
המצרכים לעוגיות תמרים מבצק עלים:
- 1 בצק עלים מוכן
- ממרח תמרים
- אגוזים
- קינמון
- אבקת סוכר
אופן ההכנה לעוגיות תמרים מבצק עלים:
- פותחים את בצק העלים וחותכים לרצועות בגודל של 5 ס"מ
- מורחים על חצי רצועה לרוחב ממרח תמרים, מפזרים קינמון ואגוזים ומחלקים כלח רצועה ל3
- סוגרים כל אחד היטב, חורצים חריצים ומעגלים מעט את הרצועה.
- אופן הכנת הצורה. קרדיט: נועם זיגדון.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות או עד להזהבה יפה.
- מצננים מעט את העוגיות ומפזרים אבקת סוכר.
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: יפה זיגדון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות