ארוחת ערב מעניינת
מתכון לסוטלאג' - קינוח אורז חלבי מתוק בפיזור קינמון
קינוח משביע, חלבי וטעים המתאים גם כארוחת ערב בפני עצמו, מתכון לסוטלאג' - מורכב מאורז המתבשל יחד עם שמנת מתוקה, חלב ומגוון מוצרי הבית הנותנים למאכל את הטעם המתוק והמשובח בפיזור של קינמון או פיסטוקים גרוסים
- חני לוין
- ח' סיון התשפ"א
סוטלאג' - קינוח אורז חלבי מתוק צילום: נועם זיגדון
מתכון לסוטלאג' - קינוח אורז חלבי מתוק בפיזור קינמון
זמן ההכנה: 40 דקות.
המצרכים לסוטלאג' - קינוח אורז חלבי מתוק בפיזור קינמון:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1 כוס אורז מבורר ושטוף
- 4 כוסות מים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 750 מ"ל חלב
- 250 שמנת מתוקה להקצפה
- 2 כפות קורנפלור שטוחות
- ½ כוס מים
אופן ההכנה לסוטלאג' - קינוח אורז חלבי מתוק בפיזור קינמון:
- מבשלים את האורז עם 4 כוסות מים עד לריכוך וצמצום כל הנוזלים, מוסיפים את החלב, השמנת המתוקה, הסוכר והסוכר וניל ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את הלהבה
- מערבבים 2 כפות קורנפלור עם ½ כוס מים ומוסיפים לתערובת האורז
- מבשלים על אש נמוכה במשך כ-10 דקות נוספות עד שמסמיך
- מוזגים לצלוחיות ומפזרים קינמון / פיסטוקים קצוצים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות