מתכון לעוגת גבינה ובישקוטים
מתכוננים לשבועות? הנה עוד מתכון מוצלח לעוגת גבינה מעניינת וטעימה בשילוב של בישקוטים המקשטים אותה מסביב ויוצרים את תחתית העוגה, מוסיפים טעם משובח ויוקרתי
- נועם זיגדון
- א' סיון התשפ"א
עוגת גבינה ובישקוטים צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת גבינה ובישקוטים
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לעוגת גבינה ובישקוטים:
לבסיס:
- 1-1/2 חבילות בישקוטים
- 2 שמנת מתוקה
- 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
- 1 פחית חלב מרוכז
- 1 כוס חלב
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
לציפוי:
- 4 כפות ריבת חלב
- קוקוס
אופן ההכנה לעוגת גבינה ובישקוטים:
- בקערה מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג ומוסיפים בהדרגה את החלב והחלב המרוכז ומקציפים היטב עד לקבלת קרם נוקשה, מוסיפים את הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עד לאיחוד.
- בתבנית הרצויה מסדרים את הבישקוטים בעמידה סביב העוגה, שוברים את יתר הבישקוטים ומניחים בתחתית העוגה.
- שופכים את המילוי על הבישקוטים ומזלפים ריבת חלב מלמעלה,
- מפזרים קוקוס ומכניסים לקירור למשך 6 שעות לפני ההגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: אתי משה-חביב
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות