י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024
פשוט טעים

מתכון לקינוח מוס טריו לוטוס לחג מרשים במיוחד

מחפשים מתכון מנצח לחג? הנה אחד כזה • מוס טריו לוטוס, פשוט להכנה ומותיר טעם של עוד • האורחים יאהבו

מתכון לקינוח מוס טריו לוטוס לחג מרשים במיוחד
טריו לוטוס צילום: misspetel

מוס טריו לוטוס | קל | 25 - 30 דקות הכנה

המרכיבים ל-6 מנות:

למוס:

200 גרם שוקולד לבן, קצוץ

1 כפית מחית וניל (או תמצית וניל איכותית)
2 מכלים (500 מ”ל) שמנת להקצפה %38

400 גרם גבינה לבנה %9

3 כפות אבקת סוכר
2 כפות ממרח לוטוס

4 כפות ממרח לוטוס קראנץ'
לקישוט:

6 כפות ממרח לוטוס 
פירורי עוגיות לוטוס

אופן ההכנה:

£ מכניסים לקערה קטנה חסינת חום את השוקולד הלבן, מחית הווניל וחצי כוס שמנת להקצפה וממיסים במיקרו בפולסים קצרים, עד שהשוקולד נמס. מערבבים לתערובת חלקה ומצננים לטמפרטורת החדר.
£ מערבבים בקערה את הגבינה הלבנה ואבקת הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים היטב.
£ בקערת מיקסר מקציפים את השמנת להקצפה שנותרה (½1 כוסות) לקרם רך, מוסיפים את תערובת הגבינה ומערבבים היטב.
£ מחלקים את התערובת שהתקבלה ל-3 קערות שונות: לקערה אחת מוסיפים 2 כפות ממרח לוטוס ומערבבים היטב. לקערה שנייה מוסיפים 4 כפות ממרח לוטוס קראנץ' ומערבבים היטב. את הקערה השלישית משאירים כמו שהיא.

£ ההרכבה: מוזגים מהתערובת הכהה ביותר לכוסות הגשה, עד לרבע מגובה הכוס.
מכניסים ל-15 דקות למקפיא. מוזגים מעל את התערובת הבהירה יותר, עד לחצי מגובה הכוס, ומכניסים שוב ל-15 דקות למקפיא. לבסוף מוזגים מעל מהתערובת הלבנה ומקפיאים שוב.

£ הקישוט: מחממים במיקרו את ממרח הלוטוס, להתרככות. יוצקים שכבה דקה מעל המוסים ושומרים במקרר. לפני ההגשה מקשטים בפירורי עוגיות לוטוס ומגישים קר.

טיפ: ממרח לוטוס קראנץ' עם שברי עוגיות לוטוס  - במרקם פריך ואוורירי, מצויין להכנת כריכים ושדרוג מאפים וקינוחים.

לוטוס טריו

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}