ניתן להמיר לפרווה
מתכון ללחמניות ירק חלביות ומיוחדות
לחמניות מקוריות ומיוחדות בשילוב של ירק קצוץ, גבינה צהובה וחלב הנותנים טעם משובח למאכל המוצלח, מתכון קל וללא התפחה, תוכלו להמיר את הטיגון באפייה, ואם תרצו אותן פרווה תוכלו להחליף את החלב במים ולהשמיט את הגבינה צהובה
- נועם זיגדון
- כ"ג אייר התשפ"א
לחמניות ירק חלביות ומיוחדות צילום: נועם זיגדון
מתכון ללחמניות ירק חלביות ומיוחדות
זמן ההכנה: 45 דקות.
המצרכים ללחמניות ירק חלביות ומיוחדות:
כוס מדידה חד פעמית חמה 240 מ"ל
- 4 כוסות קמח
- 1 אבקת איפה
- 3 ביצים
- 1 כוס חלב
- 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1/4 צרור שמיר קצוץ
- 5 גבעולי בצל ירוק קצוץ
- 1/2 כפית מלח
אופן ההכנה ללחמניות ירק חלביות ומיוחדות:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד, אם הבצק מעט דביק מוסיפים מעט קמח.
- מניחים בצד למנוחה של 10 דקות.
- מרדדים את הבצק לעובי בינוני וקורצים עיגולים.
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עמוק ומטגנים משני היוונים עד לקבלת גוון זהוב.
- מוציאים על נייר סופג וממלאים בכל מה שמתחשק
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: ירדנה ג'אנח
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות