מתכון לעוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק
מתכון חדש ומעניין לעוגת קרמשניט מוכרת, מורכבת ממקלות בצק עלים המשתלבים ייחד עם קרם מסקרפונה בטעם פיסטוק כאשר סביב העוגה מפוזרים פירורי בצק עלים ומלמעלה שברי פיסטוקים למראה יוקרתי ומרשים יותר
- נועם זיגדון
- כ' אייר התשפ"א
עוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק צילום: נועם זיגדון
אופן הכנת עוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק. קרדיט: נועם זיגדוןעוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק - נועם זיגדון
מתכון לעוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק
זמן ההכנה: 40 דקות.
המצרכים לעוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק:
- 1 חבילה בצק עלים מופשרת
לקרם מסקרפונה:
- 2 גביעים גבינת מסקרפונה
- 2 גביעים שמנת מתוקה
- 2 אינסטנט פודינג פיסטוק וניל
- 4 כפות סוכר וניל
אופן ההכנה לעוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק:
- פותחים את בצק העלים וחותכים לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
- מניחים את רצועות הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° למשך כ-12 דקות, עד להזהבה.
הכנת קרם מסקרפונה:
- בקערה מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קצף יציב
הרכבת הקרמשניט:
- מניחים נייר אפייה על משטח העבודה ומורחים שכבת קרם על נייר האפייה
- מסדרים על הקרם 6 רצועות של בצק העלים שאפינו.
- מורחים על רצועות בצק העלים שכבת קרם ומעל מניחים 5 רצועות בצק עלים
- מעל מורחים שכבת קרם ועל שכבת הקרם מניחים 4 רצועות בצק עלים.
- מורחים את כל העוגה בקצפת שנותרה.
- בעזרת נייר אפיה מעגלים את העוגה, כאשר מקפלים את צידי נייר האפייה על העוגה ועוטפים אותה.
- מכניסים למקרר את העוגה כשהיא עטופה בנייר האפייה עד להתייצבות
- את שארית בצק העלים שנותר מפוררים לקערה ומפזרים על העוגה
- מפזרים מלמעלה מעט שברי פיסטוקים לקישוט.
- מכניסים לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות