קל וטעים
מתכון לקציצות הודו עם אורז וירק קצוץ
ארוחת צהריים עם קציצות מוצלחות של הודו טחון עם בצל קצוץ, ירק, אורז ומגוון תבלינים, יוצרים מנה טעימה המוגשת לצד אורז, קוסקוס או פתיתים בטעם משובח ובקלי קלות
- חני לוין
- ט"ו אייר התשפ"א
קציצות הודו עם אורז וירק קצוץ צילום: ורד כהן
מתכון לקציצות הודו עם אורז וירק קצוץ
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן בישול: 25 דקות.
המצרכים לקציצות הודו עם אורז וירק קצוץ:
- 1 בצל גדול
- 1 עלה דפנה
- 1 כף אבקת מרק עוף
- פלפל שחור
- כורכום
- מלח
- 4 כוסות מים
לקציצות:
- 500 גר' הודו טחון
- 1/2 בצל קצוץ
- חופן כוסברה קצוצה
- 1 כוס אורז
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית כמון
- כורכום
- פלפל שחור
- מעט שמן
אופן ההכנה לקציצות הודו עם אורז וירק קצוץ:
- מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
- מוסיפים את המים והתבלינים ומערבבים היטב.
- בקערה, מכניסים את כל המצרכים לקציצות ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה דביקית מעט.
- עם ידיים רטובות יוצרים כדורים ומכניסים לסיר.
- מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות.
- מורידים מהאש ומגישים לצד אורז, קוסקו או פירה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: ורד כהן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות