להתענג על כל ביס
מתכון לקיגל תפו''א מוצלח וטעים
פשטידה אהובה וטעימה של תפוחי אדמה מגורדים עם בצל, קמח ותבלינים, קלה להכנה ומוצלחת, מתאימה להגשה בארוחת צהרים, ערב או בסעודה שלישית כמנה קלילה
- חני לוין
- ט"ו אייר התשפ"א
קיגל תפו''א צילום: חני לוין
מתכון לקיגל תפו''א מוצלח וטעים
זמן ההכנה: 15 דקות. זמן אפייה: 50 דקות.
המצרכים לקיגל תפו''א מוצלח וטעים:
- 5 תפוחי אדמה מגורדים
- 1 בצל מגורד
- 4 ביצים
- 1/4 כוס קמח
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
- 1/4 כוס שמן
אופן ההכנה לקיגל תפו''א מוצלח וטעים:
- בקערה, מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית בינונית משומנת או 2 אינגליש קייק משומנות. ומשטחים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ 45 עד 55 דקות או עד להשחמה נאה.
- מוציאים מהתנור ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות