עורר את חשדם
השוטרים זיהו אופנוע בעומק היער וגילו שהוא גנוב • צפו
היום (שני) זיהו שוטרי משמר הגבול קטנוע בעומק היער, הדבר העלה את חשדם והם החליטו לבדוק אותו, לאחר פעילות חקירתית הם גילו כי הוא נגנב ואתרו את הבעלים החוקיים • צפו בתיעוד

השוטרים עם הקטנוע הגנוב צילום: דוברות המשטרה
שוטרי ומתנדבי משמר הגבול החזירו היום (שני) קטנוע לבעליו לאחר שנגנב בצפון הארץ, הקטנוע שימש אותו בעבודתו כשליח.
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
תיעוד השבת הקטנוע לבעליו - דוברות המשטרה
בפעילות יזומה של שוטרי ומתנדבי מג"ב היום ביערות שבחבל מגידו הבחינו השוטרים בקטנוע שחונה בעומק היער. הדבר העלה את חשדם של השוטרים שהחליטו לבדוק את הקטנוע.
לאחר פעילות חקירתית בשטח, הצליחו הכוחות לאתר את הבעלים החוקיים של הקטנוע והתגלה כי הקטנוע נגנב לפני כשבועיים מפארק הסמוך לקיבוץ גלעד.
חבלן הגיע למקום וזיכה את הקטנוע, הוא הוחזר לבעליו שעוסק בשליחויות והקטנוע משמש לו ככלי עבודה יום-יומי.

הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות