מעניין ומקורי
מתכון לפשטידת טורטיות בשכבות
שימוש נוסף לטורטיות המוכרות לנו כל כך, מתכון לפשטידה בשכבות המורכבת מטורטיות, רוטב עגבניות, גבינה צהובה ותבלינים, יוצרים ארוחת ערב מעניינת וטעימה
- חני לוין
- י"ב אייר התשפ"א
פשטידת טורטיות בשכבות צילום: שולמית שחר
מתכון לפשטידת טורטיות בשכבות
זמן ההכנה: 75 דקות. זמן אפייה: 45 דקות.
המצרכים לפשטידת טורטיות בשכבות:
- 1 חבילת טורטיות של 12 יחידות
- 1 קופסת שימורים של זיתים שחורים
- 1 בקבוק של עגבניות מרוסקות (700 גרם או רסק עגבניות בסגנון דומה)
- 250 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 1 כפית תבלין פיצה
- 1 כפית אורגנו
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל 4 העונות(או פלפל שחור)
- 1/4 כפית שום גבישי
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה לפשטידת טורטיות בשכבות:
- בקערה גדולה שמים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים
- יוצקים לפיירקס עגול ועמוק (או לתבנית עגולה (או רגילה חד פעמית כמונח עליה נייר אפיה) כפות מהרסק המתובל ומניחים מעל את הטורטייה הראשונה
- שמים מעל הטורטייה 3 כפות מרסק העגבניות המתובל ומפזרים מעל גבינה צהובה וזיתים, חוזרים על התהליך עד גמר הטורטיות
- יוצקים מעל הטורטייה האחרונה את יתרת הרוטב ומפזרים מעל את יתרת הגבינה צהובה והזיתים
- אופים מכוסה כ45 דקות בחום של 200 מעלות
- מצננים והופכים את הטורטיות בזהירות על גבי צלחת הגשה וחותכים למשולשים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: שולמית שחר
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות