צהריים טעימים
מתכון לפסטה אטריות ברוטב אדום
'הארוחה של הילדים' פסטה העשויה מאטריות דקיקות, מבושלת ברוטב עגבניות אדום וטעים, אחד המאכלים האהובים על כל בני המשפחה, בהגשה לצד שניצל קריספי וטרי וארוחת הצהריים שלכם מושלמת
- נועם זיגדון
- ז' אייר התשפ"א
- 1 תגובות
פסטה אטריות ברוטב אדום צילום: נועם זיגדון
מתכון לפסטה אטריות ברוטב אדום
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים לפסטה אטריות ברוטב אדום:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1 חבילת אטריות דקיקות
- 1-1/2 כפות רסק
- 1/2 כף פפריקה מתוקה
- 3 כוסות מים
- 4 כפות שמן
- 1/2 כף מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לפסטה אטריות ברוטב אדום:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים את הפפריקה והרסק, מבשלים כ-2 דקות תוך ערבוב תמידי
- מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב במשך כ 2-3 דקות נוספות
- מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה, להבה בנונית
- מצננים ולאחר עשר דקות מערבבים שוב
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות