טעים ומשובח
מתכון לשעועית ירוקה וקוביות בטטה בסילאן
תוספת מצוינת לארוחת הצהרים מהירה וקלילה שאף אחד לא יתנגד, מתכון לשעועית ירוקה בתוספת של קוביות בטטה המטוגנים יחד במחבת בשילוב של סילאן, מלח, פלפל שחור ושומשום, היוצרים מנה טעימה ומשובחת
- חני לוין
- ו' אייר התשפ"א
שעועית ירוקה וקוביות בטטה בסילאן צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לשעועית ירוקה וקוביות בטטה בסילאן
זמן ההכנה: 10 דקות. זמן בישול: 20 דקות.
המצרכים לשעועית ירוקה וקוביות בטטה בסילאן:
- 1/2 בצל קצוץ
- 1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
- 2 שיני שום קצוצות
- 400 גרם שעועית ירוקה משקית קפואה
- 1 כף סילאן
- 1/2 כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
- 1 כפית שומשום (לא חובה)
אופן הכנה לשעועית ירוקה וקוביות בטטה בסילאן:
- חממו מחבת רחבה עם 2 כפות שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה קלה.
- הוסיפו את קוביות הבטטה והמליחו אותן מעט, כסו את המחבת ובשלו כ-5 דקות על אש בינונית.
- הוסיפו שום קצוץ ושעועית ירוקה ובשלו עם מכסה במשך כ-10 דקות נוספות, עד לריכוך, תוך ערבוב מדי כמה דקות.
- הוסיפו את הסילאן, המלח והפלפל שחור וערבבו, הוסיפו את השומשום, ערבבו מעט והסירו מהאש.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י, מתכונים בעשר דקות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות