לכל צהריים
מתכון לשניצל תירס ביתי אפוי בתנור
'שניצל תירס', הקציצה האהובה על הילדים וגם על במבוגרים, בגרסה ביתית ומנצחת שתכניס לכם טעם חדש למטבח | קציצות התירס הנאפות בתנור, יוצרות קריספיות מיוחדת ומתאימות לכל ארוחת צהרים
- חני לוין
- ו' אייר התשפ"א
שניצל תירס ביתי אפוי בתנור צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לשניצל תירס ביתי אפוי בתנור
זמן הכנה: 10 דקות. זמן אפייה: 40 דקות
המצרכים לשניצל תירס ביתי אפוי בתנור:
- 2 כוסות גרגירי תירס מקופסת שימורים
- 1 ביצה
- 2 כפות שמן קנולה
- 1 כף קטשופ
- 2/3 כוס קמח לבן רגיל
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 1 כפית שטוחה מלח
- לציפוי: פירורי לחם
אופן ההכנה לשניצל תירס ביתי אפוי בתנור:
- במעבד מזון טוחנים 1 כוס תירס
- בקערה נוספת מערבבים את כל המרכיבים הנותרים, ומוסיפים את כוס התירס הטחון, מערבבים היטב בעזרת כף ולאחר מכן עם ידיים רטובות.
- מרטיבים את הידיים, יוצרים קציצות מתערובת התירס שבקערה ומועכים אותן מעט, ליצירת מראה שניצל.
- בצלחת שטוחה, ממלאים פירורי לחם וטובלים כל קציצה בפירורים משני הצדדים. מניחים על תבנית המרופדת בנייר אפייה משומן ומרססים מעט שמן על קציצת התירס.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-30 דקות.
- הופכים בזהירות את השניצלים צד ומכניסים לתנור לעוד כ-10 דקות, עד להזהבת השניצלים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י, מתכונים בעשר דקות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות