שילוב נהדר
מתכון לדג מושט בעשבי תיבול ועגבניות שרי
מנת פתיחה מכובדת של דגי מושט המתובלים בעשבי תיבול, עגבניות שרי, רצועות של גמבה אדומה ועלי נענע, משתלבים נהדר עם הדגים ויוצרים מנה ראשונה טעימה ומוצלחת
- נועם זיגדון
- ד' אייר התשפ"א
- 2 תגובות
דג מושט בעשבי תיבול ועגבניות שרי צילום: נועם זיגדון
מתכון לדג מושט בעשבי תיבול ועגבניות שרי
זמן ההכנה: 40 דקות.
המצרכים לדג מושט בעשבי תיבול ועגבניות שרי:
- 6 דגי מושט מפולט
- 15 עגבניות שרי
- 1/2 גמבה פרוסה לרצועות דקות
- 1 ראש שום קצוץ
- 1 פלפל חריף קצוץ
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 1/2 צרור כוסברה
- חופן עלי נענע
- פלפל שחור אנגלי
- 1/2 כוס שמן
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית מרק עוף
- 1 כוס מים
- מלח
אופן ההכנה לדג מושט בעשבי תיבול ועגבניות שרי:
- מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את הכורכום והשום ומחממים שתי דקות
- מוסיפים 1/2 כוס מים ומסדרים את הדגים מעל הרוטב
- מפזרים את הירק, העגבניות והגמבה ומוסיפים עוד חצי כוס מים
- מתבלים במלח ובאבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה
- מבשלים על אש גבוהה וסיר פתוח עד לצמצום הנוזלים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות