מרענן וטעים
מתכון לסלט שעועית לבנה
סלט ססגוני ומעניין במיוחד, שילוב של מגוון ירקות, בתוכם קוביות גמבה אדומה, ירק קצוץ וקוביות פלפל חריף המשתלבות נהדר עם השעועית הלבנה, הסילאן והתיבול החמצמץ, יוצרים סלט מרענן וטעים
- נועם זיגדון
- ד' אייר התשפ"א
סלט שעועית לבנה צילום: נועם זיגדון
מתכון לסלט שעועית לבנה
זמן ההכנה: 25 דקות.
המצרכים לסלט שעועית לבנה:
- 2 כוסות שעועית לבנה מבושלת עם מי מלח, מסוננת ושטופה
- 1 גמבה חתוכה לקביות
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 צרור כוסברה קצוצה
- 1 פלפל חריף ירוק חתוך לקוביות
- 1 שן שום כתושה
- 1 כפית סילאן
- 1/2 לימון סחוט
- שמן זית
- פלפל שחור
- מלח
אופן ההכנה לסלט שעועית לבנה:
- בקערה מכניסים את כל המרכיבים ומערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- ניתן להשתמש גם בשעועית אדומה או לבנה קפואה, מבושלת לפי הוראות יצרן.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות