כל אחד יכול
מתכון שמצליח לכולם: חלות לשבת הכי רכות שיש • כך עושים אותן
חולמים לדעת להכין חלות מוצלחות ורכות? במתכון מוצלח עם טיפים להצלחה בטוחה להכנת חלות | רק תעבדו לפי הסדר והחלות שלכם יצאו הכי טובות ורכות • כך עושים אותן
חלות צילום: חני לוין
מתכון לחלות הכי רכות שיש
זמן ההכנה: 120 דקות.
המצרכים לחלות הכי רכות שיש:
- 2 ק"ג קמח
- 4 כפות שמרים
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים
- 1.5 כוסות שמן
- 6 כוסות מים חמימים
- 2.5 כפות מלח
אופן ההכנה לחלות הכי רכות שיש:
- בקערה מכניסים 1 ק"ג קמח, שמרים, סוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים 2 ביצים + 2 חלבונים (את החלמונים משאירים בצד להברשת החלות), מוסיפים את השמן, המים החמימים, המלח ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה דביקה, אחידה ומימית.
- מניחים בצד להתפחה של חצי שעה.
- לאחר חצי שעה מוסיפים עוד 1 ק"ג קמח ולשים היטב במשך 7 דקות, עד לקבלת בצק אחיד, טוב ונוח לעבודה.
- מתפיחים במשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
- מכינים חלות או לחמניות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, להתפחה של 10 דקות.
- מברישים בחלמונים טרופים ומפזרים שומשום.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ 25 דקות עד להזהבה.
- כשיוצאים מהתנור לעטוף בניילון נצמד, כל חלה בנפרד, כך הן שומרות על הטריות.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות