לכבוד שבת
מתכון לסלט חצילים וגרגירי חומוס
החציל הקלאסי עדיין מהווה מרכיב תובעני ומתבקש במטבח בכל הגשה עשירה ומעניינת וחלק בלתי נפרד מתחושת השלמות של שולחן חגיגי. מתכון נהדר לקוביות חציל וגרגירי חומוס בטעם מיוחד ופיקנטי.
- חני לוין
- ג' אייר התשפ"א
סלט חצילים וגרגירי חומוס צילום: נועם זיגדון
מתכון לסלט חצילים וגרגירי חומוס
זמן ההכנה: 35 דקות.
המצרכים לסלט חצילים וגרגירי חומוס:
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1/2 קופסא חומוס גרגרים
- 1 פלפל חריף חתוך דק
- 1 גמבה חתוכה לקוביות
- 5 שיני שום
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 1 חציל חתוך לקוביות
- 1 כף פפריקה מתוקה
- מעט כורכום
- מלח
- שמן
- 1/2 כוס מים
אופן ההכנה לסלט חצילים וגרגירי חומוס:
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים חצי כוס מים, תבלינים וחומוס
- במחבת עם שמן עמוק מטגנים את קוביות החציל עד להשחמה ומעבירים לנייר סופג.
- מכניסים את קוביות החציל לרוטב ומערבבים היטב.
- מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומבשלים יחד כעשר דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות