טעים לחיך
מתכון לירקות מוקפצים
תוספת המתאימה לערב שבת ולכל ימות השבוע, בהגשה לצד אורז או כל מאכל אהוב | קוביות הבטטה המושחמות על המחבת יחד עם טבעות הבצל, החציל והכרובית יוצרים מוקפץ ירקות טעים שיוסיף הרבה צבע בסעודה
- חני לוין
- ג' אייר התשפ"א
ירקות מוקפצים צילום: אורלי עמרן
מתכון לירקות מוקפצים
זמן ההכנה: 40 דקות.
המצרכים לירקות מוקפצים:
- 1 בטטה חתוכה לקוביות
- 1 בצל חתוך לחצאי טבעות
- 1 חציל חתוך לקוביות
- 1 כרובית חתוכה לחתיכות קטנות
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לירקות מוקפצים:
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את יתר הירקות, ומתבלים במלח ופלפל שחור, מטגנים הכל יחד תוך הקפצה תמידית עד להשחמה וריכוך.
- מגישים לצד אורז לבן, פירה או קוסקוס.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: אורלי עמרן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות