י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
טעים לחיך

מתכון לירקות מוקפצים

תוספת המתאימה לערב שבת ולכל ימות השבוע, בהגשה לצד אורז או כל מאכל אהוב | קוביות הבטטה המושחמות על המחבת יחד עם טבעות הבצל, החציל והכרובית יוצרים מוקפץ ירקות טעים שיוסיף הרבה צבע בסעודה

מתכון לירקות מוקפצים
ירקות מוקפצים צילום: אורלי עמרן

מתכון לירקות מוקפצים

זמן ההכנה: 40 דקות.

המצרכים לירקות מוקפצים:

  • 1 בטטה חתוכה לקוביות
  • 1 בצל חתוך לחצאי טבעות
  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • 1 כרובית חתוכה לחתיכות קטנות
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לירקות מוקפצים:

  1. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את יתר הירקות, ומתבלים במלח ופלפל שחור, מטגנים הכל יחד תוך הקפצה תמידית עד להשחמה וריכוך.
  3. מגישים לצד אורז לבן, פירה או קוסקוס.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: אורלי עמרן

מתכון ירקות מוקפץ

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}