מהמטבח הרוסי
מתכון לסלט שובה - דג מלוח עם שכבות ירקות, ביצים ומיונז
מתכון מעניין במיוחד המגיע מהמטבח הרוסי, קוביות ההרינג הכבוש בתחתית ומעליהן שכבות של ביצים קשות, גזרים מגורדים, תפוחי אדמה ובצל ירוק המשולבים עם מיונז בין שכבה לשכבה יוצרים סלט מרהיב או מנת פתיחה מכובדת
- נועם זיגדון
- ג' אייר התשפ"א
דג הרינג בשכבות של ירקות, ביצים ומיונז צילום: נועם זיגדון
מתכון לסלט שובה - דג מלוח עם שכבות ירקות, ביצים ומיונז
זמן ההכנה: 50 דקות.
המצרכים לסלט שובה - דג מלוח עם שכבות ירקות, ביצים ומיונז:
- 6 ביצים קשות
- 4 גזרים קלופים
- 3 סלקים בינוניים מבושלים
- 3 תפוחי אדמה מבושלים
- 1/2 חבילה עירית / בצל ירוק
- קופסא הרינג כבוש חתוכים לקוביות
- מיונז
- פלפל שחור
- מלח
אופן ההכנה לסלט שובה - דג מלוח עם שכבות ירקות, ביצים ומיונז:
- מבשלים את הגזרים, תפוחי האדמה והביצים במים רותחים עד לריכוך
- בסיר נפרד מבשלים את הסלק עד לריכוך.
- מגרדים את הירקות בפומפייה גסה, כאשר כל ירק בקערה נפרדת
- גם את הביצים מגרדים בפומפייה גסה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- מסדרים את תפוחי האדמה ומעל את דג ההרינג, מורחים במיונז ומסדרים את הגזר, על הגזר את העירית, ומעל את הביצים, בסוף את הסלק ובין כל שיכבה לשכבה מורחים מיונז.
- מכניסים לקירור של 4 שעות לספיגת טעמים, לפני ההגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות