י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
יוקרתי ומרשים

מתכון לסלט כרוב משודרג עם בצל סגול, אגוזים וגרעיני רימון

שידרוג מוצלח לסלט כרוב, המשלב בתוכו מלפפונים פרוסים וטבעות בצל סגול, המתערבבים יחד בתיבול חמצמץ עם אגוזי מלך, גרעיני רימון ושמיר קצוץ ההופכים כל סלט ליוקרתי ומרשים יותר

מתכון לסלט כרוב משודרג עם בצל סגול, אגוזים וגרעיני רימון
סלט כרוב משודרג עם בצל סגול, אגוזים וגעיני רימון צילום: נועם זיגדון

מתכון לסלט כרוב משודרג עם בצל סגול, אגוזים וגרעיני רימון

זמן ההכנה: 30 דקות.

המצרכים לסלט כרוב משודרג עם בצל סגול, אגוזים וגרעיני רימון:

  • 1 כרוב לבן חתוך
  • 2 מלפפונים פרוסים דק
  • 1 בצל סגול חצוי ופרוס דק
  • אגוזי המלך
  • גרעיני רימון
  • שמיר קצוץ
  • לימון
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה לסלט כרוב משודרג עם בצל סגול, אגוזים וגרעיני רימון:

  1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות, מפזרים מלח ומשרים במים במשך 10 דקות וסוחטים היטב.
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את יתרת הירקות, מתבלים היטב ומערבבים.
  3. מאכסנים בקירור עד להגשה.

טיפ: כדאי להכין את הסלט סמוך לסעודה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון סלט כרוב בצל אגוזים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}