קל להכנה
מתכון לעוגיות מלוחות עבאדי
נשנוש מלוח ואהוב, עוגיות עבאדי שאף אחד לא התנגד לאכול ולהתענג עליהם בכל עת, במתכון קל להכנה ומהיר המשולב בשומשום ובירה לבנה המוסיפים טעם מיוחד לכעכים
- נועם זיגדון
- ב' אייר התשפ"א
- 1 תגובות
עוגיות מלוחות עבאדי צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות מלוחות עבאדי
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לעוגיות מלוחות עבאדי:
כוס מדידה חד פעמית חמה 240 מ"ל
- 1 ק"ג קמח מנופה
- 1 כף גדושה מלח
- 2 כוסות שומשום
- 2 כוסות בירה לבנה
- 1-1/2 כוסות שמן
- 1/2 כוס מים
אופן ההכנה לעוגיות מלוחות עבאדי:
- מחממים תנור על טורבו בחום 180°
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
- יוצרים כדורים קטנים ומכניסים את האצבע למרכז הכדור, מותחים לצדדים ליצירת כעאך ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים לתנור ואופים במשך כ-25 דקות עד להשחמה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות