תוספת יצירתית
מתכון מעולה לאטריות דקיקות עם רוטב בכמה דקות
יצירתיות במהירות, אם נותר לכם רוטב מאחד המאכלים בשבת תוכלו לשלב אותו יחד עם האטריות והטעם יצא מושלם, מאכל מעולה למוצ"ש המתאים כתוספת לסעודה רביעית, ומה תעשו אם לא נותר רוטב? הפתרון: תיבול מהיר בשתי דקות
- שולמית שחר
- כ"ח ניסן התשפ"א
אטריות דקיקות עם רוטב בכמה דקות צילום: שולמית שחר
מתכון מעולה לאטריות דקיקות עם רוטב בכמה דקות
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים לאטריות דקיקות עם רוטב בכמה דקות:
- חב' אטריות דקות של 400 גרם
- רוטב שנותר מאחד התבשילים בשבת
אופן ההכנה לאטריות דקיקות עם רוטב בכמה דקות:
- מכינים את האטריות על פי הוראות היצרן, מסננים אותן היטב ומחזירים אותן לסיר שבישלנו אותן
- מוסיפים לאטריות 4 כפות שמן ו20 כפות מהרוטב של התבשיל שהכנתם לשבת
- אפשר רוטב מתבשיל בשר...עוף...קציצות ואפילו מרק, מערבבים היטב, והופ יש לכם תוספת נהדרת ברגע.
- בתמונה: האטריות עם רוטב מסיר של בשר עם בצל וירק
- במקרה ולא נותר לכם רוטב תוכלו פשוט לתבל אותן במעט שמן, מלח, לימון ופלפל שחור גרוס והמנה שלכם תהיה מוצלחת ומרעננת.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: שולמית שחר
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות